• De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De beste service dicht bij u in de buurt
  • Professioneel laten inmeten en monteren
  • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
  • Stalenservice aan huis

De Zonwering Boetiek

Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen aan opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via een koordbediening.

Paneelgordijnen worden toegepast bij grotere raampartijen zoals schuifpuien, maar ze zijn ook ideaal als ruimteverdeler.

Elegante afwerking

U heeft de keuze uit rolgordijnstoffen waarmee u de perfecte paneelgordijnen kan laten maken.

Mooi strak

Naast gordijnstoffen zijn ook een uitgebreide reeks rolgordijndoeken leverbaar als paneelgordijn. De appreteerlaag van de rolgordijndoeken zorgt voor een extra strak hanggedrag.

Eigentijds

Speciaal ontworpen paneelgordijnenen voor een strak en mordern interieur.

Het moderne alternatief voor het klassieke gordijn. De vlakke presentatie van de stoffen laat de dessins volledig tot hun recht komen.

De constructie laat toe dat zoninval en/of zicht, daar waar nodig, wordt geregeld en/of afgeschermd. Interessant is ook de mogelijkheid om in grotere ruimtes flexibele afscheidingen te creëren.

Meer weten ?

U heeft een vraag over één van onze producten ? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, vul uw gegevens in op het contactformulier of bel 070-3230660 en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.