De Zonwering Boetiek

Rolluiken

Veilig, praktisch en comfortabel: met rolluiken profiteert u van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt het rolluik een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt u in staat om energie te besparen.
 
Rolluiken combineren praktische toepasbaarheid met een fraai ontwerp. De rolluikkast is esthetisch vormgegeven met een schuine zijde. Ook een intelligente motor met obstakelherkenning behoort tot de mogelijkheden. Het rolluiksysteem beschikt over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen.

Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.

Rolluiken in het kort:
 • Besparen energie in zomer en winter, dankzij isolerende eigenschappen.
 • Kunnen inbraakvertragend werken.
 • Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect.
 • Bieden isolatie tegen geluid.
 • Gaan inkijk tegen.
 • Kunnen ook verduisterend werken.

Optimaal bedieningsgemak
Pure luxe: uw rolluik bedienen met een afstandsbediening, of eventueel volautomatisch!

Afstandsbediening
Met één druk op de knop zet u de zonwering
in de gewenste stand, vanuit uw luie stoel, binnen of buiten.

Volautomatisch
Met speciale zon-, wind- en regensensoren gaat de bediening vanzelf (ook als u niet thuis bent):

 • bij zon gaat uw terrasscherm uit (in een positie die u zelf kunt bepalen).
 • bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch.
De voordelen van De Zonwering Boetiek:
 • Made in Holland
 • Deskundige assemblage


 • 100% service en nazorg
 • 5 jaar fabrieksgarantie


Innovatief in rolluiken.

De Zonwering Boetiek is dé leverancier van inbraakvertragende rolluiken en biedt het breedste palet van Nederland. Met dichte lamellen, geperforeerde lamellen of transparant uitgevoerd. De producten worden vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium, roestvaststaal of polycarbonaat. Zowel handbediend als motoraangedreven is mogelijk. De rolluiken kunnen worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Voor elke situatie heeft De Zonwering Boetiek rolluiken.

Hoe divers de inbraakvertragende rolluiken ook zijn, ze hebben belangrijke eigenschappen gemeen; de hoge kwaliteit, scherpe prijs en snelle levertijd. En het belangrijkste; ze bieden in iedere situatie beveiliging tegen inbraak en vandalisme.

 

De Zonwering Boetiek is dé leverancier van inbraakvertragende rolhekken en schaarhekken en biedt ook op dit gebied een breed assortiment. Rol- en schaarhekken bieden een goede bescherming van deuren, ramen en etalages en zijn toepasbaar op vrijwel elke locatie. Zelfs als de ruimte schaars is. Veelgebruikte materialen zijn aluminium, staal, verzinkt staal of roestvaststaal. Er zijn diverse nabewerkingen mogelijk waar onder poedercoating in RAL-kleur. De rolhekken of schaarhekken kunnen worden voorzien van noodhandbediening of noodstroomvoorziening. Er is een kwalitatieve oplossing voor elke situatie. En het belangrijkste; de producten van De Zonwering Boetiek bieden altijd beveiliging tegen inbraak en vandalisme.

Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen met een aanpassing aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007.