De Zonwering Boetiek

Showroom Appelstraat 232 te Den Haag
Telefoon: 070-3230660
Showroom Appelstraat 232 te Den Haag
Telefoon: 070-3230660
Showroom Appelstraat 232 te Den Haag
De Zonwering Boetiek Den Haag

 

Al sinds 1989 levert De Zonwering Boetiek Den Haag aan een grote kring tevreden klanten -zowel bedrijven als particulieren- oplossingen op het gebied van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en horren.

De vestiging aan de Appelstraat in Den Haag is sinds december 2006 een traditioneel bedrijf waar goede service en waarden nog hoog in het vaandel staan. In de prachtige ruim opgezette showroom kan men kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie. “Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk-oplossing altijd tot het mooiste resultaat zal leiden,” vertellen de eigenaren Peter Kooijmans en Peter Jongejan. “Om dit resultaat te bereiken is een goede start het halve werk!”

 

                                         

                 Peter Kooijmans                                         Peter Jongejan

 

                                

 

Grote keuze

Het ruime assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt een grote keuze uit modellen en uitvoeringen op het gebied van rolgordijnen, lamellen, horizontale jaloezieën, shutters, vouw, plisse- en paneelgordijnen en diverse insectenhorren voor zowel ramen als deuren. De Zonwering Boetiek Den Haag is tevens specialist in het leveren van originele Velux producten.

Ook de buitenzonwering is overzichtelijk te zien in de showroom. Er kan een keus gemaakt worden uit knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en markiezen, zowel elektrisch als handbediend. Bij de Zonwering Boetiek Den Haag kan alles naar eigen keus en kleur worden ingevuld. Onder het genot van een kopje koffie kunnen alle ideeën en wensen worden doorgenomen.

                                

Vlotte levertijden

De Zonwering Boetiek Den Haag hanteert vlotte levertijden met uitsluitend kwaliteitsproducten. Alles is in eigen beheer. Van verkoop tot oplevering door eigen VCA opgeleide monteurs. Er wordt 5 jaar garantie geboden op alle aankopen. Alle prijzen zijn overzichtelijk inclusief BTW, meten en standaard monteren.

 

                  

 

Leuke actie

Bij zelfmontage wordt extra korting gegeven. “De service gaat bij ons verder waar een ander bedrijf stopt,” besluiten beide Peters. “Dit geldt ook voor ons onderhoud en reparatieservice. Loop gerust even hier binnen of neem een kijkje op onze site!”

Openingstijden:

De Zonwering Boetiek Den Haag is gevestigd aan de Appelstraat 232 in Den Haag. Tel. 070-3230660. E-mail info@boetiekzonwering.nl of www.dezonweringboetiek.nl . Geopend van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag/zondag gesloten.

Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en goed te bereiken met openbaar vervoer.

       

 

UW RAAMDECORATIE EN ZONWERINGSSPECIALIST

 

                

OPENINGSTIJDEN DEN HAAG:

maandag t/m vrijdag

van 13.00 - 17.30 uur

zaterdag / zondag

gesloten

 

Showroom Waldeck Pyrmontstraat 8 a Maasdijk
Showroom Waldeck Pyrmontstraat 8 a Maasdijk
Showroom Waldeck Pyrmontstraat 8 a Maasdijk
Showroom Waldeck Pyrmontstraat 8 a Maasdijk
Showroom Waldeck Pyrmontstraat 8 a Maasdijk

OPENINGSTIJDEN MAASDIJK:

 

woensdagmiddag

van 13.00 - 17.00 uur

 

van vrijdagmiddag

van 13.00 - 17.00 uur

 

Showroom Maasdijk is geopend van april tot september

of op afspraak tel.: 0174-510341 of info@boetiekzonwering.nl.

 

 

KEJE raamdecoratie nu verkrijgbaar bij De Zonwering Boetiek
Raamdecoratie op maat gemaakt zonder te boren en te schroeven, montage met magneetband.

                 

           De Naam voor uw Raam.