De Zonwering Boetiek

 

Verosol Plisségordijnen

Geschikt voor iedere ruimte
 

 

Plisségordijnen

 

Plisségordijnen bieden u een combinatie van jaloezieën en gordijnen. De plisségordijn heeft een zigzagvorm en worden ook vaak vergelijken met een vouwgordijn. Dit soort gordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte. Niet alleen kunt u ze gebruiken voor de reguliere ramen, ook voor driehoekramen, schuine ramen en serres kunnen plisségordijnen u dé uitkomst bieden. Buiten het functionele doel van gordijnen heeft het gehele assortiment van Verosol een zeer stijlvol en modern design. De plisségordijnen van Verosol zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en vormen, zodat wij u altijd de perfecte oplossing kunnen bieden.

 • Standaard plissé
  Standaard plisségordijn met diverse bedienings mogelijkheden
 • Twin plissé
  Twin plissé twee plissétextielsoorten in één product voor optimale dag/ nacht lichtregulatie en warmte/koudewering.
 • Vario plissé
  Vario plissé top-down plisségordijn met variabele instelmogelijkheden
 • Serre plissé
  Serre plissé gordijnoplossing voor glazen serreplafonds
 • Specials plissé
  Specials plissé plisségordijnoplossingen voor niet- haakse raamformaten zoals trapezium, driehoek- en boogconstructies.

Plisségordijnen van Verosol

Net als bij het overige assortiment van Verosol is er ook bij de plisségordijnen een aluminiumlaagje op het materiaal aangebracht. Dit gemetaliseerde gedeelte op het doek zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft. In de winter heeft dit laagje een vice versa werking en behoudt de warmte in de ruimte. Het eindresultaat hiervan is dat de gordijnen een energiebesparende werking hebben.

Verosol plisségordijnen

Verosol plisségordijnen zijn geschikt voor ieder interieur. Naast de verschillende kleuren kunnen wij de doeken leveren in twee transpiranties: transparant en semi-transparant. Op deze manier kan Verosol u een oplossing op maat verstrekken. Voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht voordat u in gesprek gaat met onze ervaren adviseurs, kunt u zich alvast verdiepen in wat wij zoal te bieden hebben.

 

Verosol Rolgordijnen

 
 

Rolgordijnen van Verosol maken uw kamers compleet. Deze rolgordijnen zijn mooi, elegant en sfeervol. Daarnaast zijn ze zeer functioneel. Een veel voorkomend probleem in de zomer is dat het erg warm wordt in huis. Met rolgordijnen van Verosol blijft de warmte echter buiten. Bovendien wordt hinderlijk lichtinval tegengehouden. In de winter gebeurt het tegenovergestelde. Kou wordt buiten gelaten en warmte blijft juist binnenshuis. Dit resulteert in energiebesparing. Verosol biedt u een totaaloplossing op het gebied van rolgordijnen.

 • Standaard rolgordijn
  Standaard rolgordijnsysteem
 • Standaard rolgordijn met montageprofiel
  Standaard rolgordijn met montageprofiel
 • Standaard rolgordijn met cassettebak
  Cassette rolgordijn met een mooi en exclusief design
 • Standaard rolgordijn
  Standaard rolgordijnsysteem voor grote ramen
 • Standaard rolgordijn met montageprofiel
  Standaard rolgordijn met montageprofiel voor grote ramen
Natuurlijk wilt u comfortabel wonen. In de zomer moet het binnen lekker koel zijn en in de winter aangenaam warm. Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de zonwering naar beneden is. Het assortiment van Verosol biedt al deze mogelijkheden.
Legendarisch stukje geschiedenis 1963 de heer Verolme
Scheepsbouwer Cornelis Verolme was in 1963 in New York en hij vroeg zich af hoe de wolkenkrabbers het binnen koel moesten houden. Ondernemend als hij was, zocht Verolme net zolang totdat hij zelf de perfectie oplossing had gevonden. Zijn ontdekking – gemetalliseerd doek als binnenzonwering – mag een revolutie genoemd worden, want zoals hij zelf zei: ‘When you are sitting inside a room, it feels like sitting in the shadow of a tree!’
Verosol - Binnenzonwering op maat gemaakt
"Al 50 jaar maakt Verosol binnenzonwering die geschikt is voor elk interieur."
Trots dat wij dealer mogen zijn van: VEROSOL
"Al 50 jaar maakt Verosol binnenzonwering die geschikt is voor elk interieur."